Шарлот Казираги с най-скромната сватба в Монако (Вижте как си казаха „Да“ другите наследници на княжеството)

Гласувайте за статията

Внучката на Грейс Кели с най-скромна сватба от фамилията – ето как Шарлот Казираги и другите си казаха „Да“

Внучката на Грейс Кели Шарлот Казираги се оказа с най-скромна сватба във фамилията. Чаровната дъщеря на принцеса Каролин и покойния състезател Стефано Казираги се омъжи за втори път. Този път избраникът й е одобрен от фамилията – Димитри Расъм. Двойката се венча на скромна церемония в Монако, миналия месец, а сега сключиха и църковен брак.

При цялото си очарование и романтична визия, Шарлот изглежда видимо по-скромна от останалите си роднини. Красавицата далеч не е първата булка във фамилията, нито последната. Но нейната венчавка се оказа една от най-скромните организирани някога.

Само семейството, тиха църква в Монте Карло и двамата влюбени – това бе брачната церемония на Шарлот. За сравнение, брат й Пиер и съпругата му Беатрис Боромео се венчаха на два пъти – първо на пищна сватбена церемония в Монте Карло, като тържествата се проведоха в двореца, а после и на езерото Комо в Италия, където си организираха истинска ренесансова сватба.

Сватбата на принц Андреа Казираги и Татяна Санто Доминго не бе по-малко бляскава. Младоженката, която също произхожда от стар аристократичен род се омъжи в Монте Карло и то в кралския дворец. Младоженците събраха над 400 гости, а сватбените тържества продължиха три дни и три нощи. По това време Шарлот беше бременна с първото си дете от бившия си вече мъж – Гад Емалех.

Засега единствена принцеса Стефани не е организирала сватби за наследниците си, но е много вероятно скоро и техния ред да дойде. Децата й Полин и Даниел Дюкре, както и Камил Готлиб вече започват да привличат интереса на европейските аристократи. И не една и две амбициозни майки се замислят за сродяване с фамилията Грималди.

Шарлот Казираги с най-скромната кралска сватба в Монако сн. Инстаграм

Шарлот Казираги с най-скромната кралска сватба в Монако сн. Инстаграм

И накрая, но не на последно място, нека не забравяме и сватбата на принц Албер и принцеса Шарлийн. Двойката се венча с холивудски блясък, а сватбата им изглеждаше като излязла от романтичен филм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар