Шарлийн Монакска заряза Алберт заради бивш годеник на Наоми Кембъл (Скандални разкрития за кралската раздяла)

Гласувайте за статията

Принц Алберт крие, че брака му не върви, но според слуховете принцесата има афера с руски милиардер

Шарлийн Монакска, която се прибра при семейството си след 10 прекарани месеци в болница в Южна Африка отново изчезна от полезрението.  Тя отново трябваше да постъпи в клиника, защото бе физически и емоционално изтощена и се нуждае от специализирана помощ.

Само, че медиите научиха, че принцесата, която е майка на 6-годишните близнаци Габриела и Жак се среща с бившия годеник на Наоми Кембъл – руският богаташ Владимир Доронин. Който ще в подкрепя по време на лечението.

Според анонимен източник на The ​​Sun Шарлийн и Владимир контактуват и прекарват много време заедно.

Докато принцесата на Монако бе в Южна Африка проблемите брака й с Алберт бяха често обсъждани. А някои бяха на мнение, че тя никога няма да се върне при него. Само, че принцът непрекъснато отричаше нещо във връзката им да куца и каза: „Ще повторя още един път, че с брака ни всичко е наред. Искам да изясня това за последен път”  добави пред People, че сегашното й състояние се дължи на лични неща. „Тя е изтощена и няма сили да се справи с някои от задълженията си.”

Съпругата на принц Албер II е наречена най-тъжната принцеса в света

Шарлийн постъпи в болница в Южна Африка в началото на септември,  след като припадна от инфекциозни усложнения.

За проблемния брак на Шарлийн се заговори още преди да избяга в Африка. Обществеността си припомни, че тя мина под венчило с Албер II обляна в сълзи, след като разбра, че той има извънбрачно дете.

Интересна подробност е, че на кралската сватба присъства милиардера Владимир Доронин, за който сега се говори, че с принцесата имат любовен романс.

Руският милиардер Доронин с Наоми Кембъл

По онова време руския богаташ все още бе годеник на топ модела Наоми Кембъл, която го запозна с Шарлийн, предават от karmin.tocka.com.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар