Шайло Пит съвсем заприлича на момче (Щерката на Брад – негово пълно копие като ученик – Снимки)

Гласувайте за статията

Шайло Пит съвсем заприлича на баща си, явно много го харесва и иска да е мъж като него

Шайло Пит се превърна в копие на известния си татко. Девойката, за която се знае, че иска да си сменя пола явно толкова харесва баща си, че не иска да е жена, а мъж.

Шайло Пит копие на баща си
Снимка: Гугъл

В мрежата се появиха снимки Брад Пит от ученическите му години. Феновете отдавна забелязват,  че баща и дъщеря много си приличат. Но когато видяха актьора на архивните фотоси отново се убедиха в това.

Брад Пит като ученик
Снимки: Gettyimages.ru

В сайта MyHeritage публикуваха стари кадри от гимназията в Спрингфийлд  където бъдещият носител на Оскар учи в продължение на 11 години. На фотосите той е сниман с членовете на отборите по футбол, плуване и бейзбол. Още от малък Пит се занимава активно със спорт. Но се знае, че е участвал и в театрални постановки, предават от spletnik.ru.

След като завършва средно образование той учи журналистика и реклама, но не завършва. Отдава се на актьорската професия.

Брад Пит
Снимка: Гугъл

Най-голямата биологична дъщеря на Анджелина и Брад има много силна връзка с баща си. Освен, че му е одрала кожата както е видно от снимките, тя иска да му подражава във всяко едно отношение.  И наистина се е превърнала в негов клонинг.

Снимки: Легион медия

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар