Шайло Пит – от сладко малко момиченце до тийнейджър на име Джон (Вижте промяната й – Снимки)

Гласувайте за статията

Шайло Пит вече съвсем е заприличала на момче

Най-голямата родна дъщеря на известната холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит сега изглежда като тийнейджър.

Тази година Шайло навърши 13 години. Но оказа се, че детето не мечтае за първия си грим, красиви рокли и момчета, както правят обикновените момичета на тази възраст.

Като дете Шайло казала на родителите си, че иска да бъде момче. Тази новина се разпространи по целия свят, където някои укориха родителите за лоялността им, а други смятаха, че това е проста детска глупост.

Шайло Пит

Снимки: jenata.blitz.bg

Въпреки опитите на майка й да се обърне към лекарите, позицията на Шайло не беше променена, тя също помоли близките й да я наричат Джон.

Но не само това.

Така постепенно красивата дълга руса коса, която придаваха на Шайло вид на малко и невинно ангелче, че и сладките й тоалети бяха заменени от къса „момчешка” прическа и спортен стил на обличане.

На социални събития Шайло винаги идва в мъжки класически костюм.

Само едно нещо при нея/него остава непроменено – естествената й красота. Все пак от такъв „чистокръвен“ съюз като този между Анджелина и Брад, Шайло получи всичко най-добро: изразителни ярки очи, спретнат нос и плътни и сочни устни.

Мнозина пророкуваха детето да има кариера на модел, но предвид сегашния й вид това едва ли е възможно, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар