Шайло Пит сияе в официална рокля и грим на червения килим (Вижте я по-женствена от всякога – Снимки)

Шайло Пит сияе в официална рокля и грим на червения килим (Вижте я по-женствена от всякога – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Тийнейджърката за първи път позира в официален тоалет и лек грим, дъщерята на Джоли се превърна в красива млада дама

15-годишната Шайло Пит събра погледите на червения килим на премиерата на филма „Вечните” която се състоя в Лос Анджелис на 18 октомври. Анджелина Джоли присъства на събитието , придружена от петте си деца – 20-годишният Мадокс, 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло, както и 13-годишните близнаци Вивиен и Нокс.

Актрисата позира за фотографите с разголена рокля-бюстие с необичайна драперия от плат. Децата й последваха специалната цветова гама с тоалети, които се вписват добре в образа на майка си. Така Мадокс и Нокс избраха стилни черни костюми с класическа кройка, а Захара се появи в сребърната рокля до пода, в която Анджелина присъства на Оскарите през 2014 г. Вивиан и Шайло предпочитаха леки рокли в светли тонове, напомнящи на тоалета на звездната си  родителка.

Актрисата с пет от децата си
Снимки: Инсстаграм

Това, което направи впечатление на публиката бе факта, че Шайло, която до преди година все още се определяше като момче с името Джон и носеше само мъжки дрехи, сега за първи път се появява с вечерен женски тоалет и лек грим  на лицето.

Шайло се появи на червения килим по-женствена от всякога
Снимка: Инстаграм

А феновете бяха възхитени да видят най-голямата биологична дъщеря на Анджелина и Брад Пит за първи път толкова женствена и пишат: „Радвам се да видя, че Шайло избра да е момиче!”, „Не мога да повярвам на очите си, Шайло е облечена като момиче и очите й са леко нарисувани. Тя е толкова елегантна и стройна”,  са само част от коментарите в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар