Шайло Пит плаши с изнурен вид (Какво се случва с щерката на Анджи и Брад? – Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Шайло Пит шашна с изнурен и вид, проблеми мъчат 13 годишната тийнеджърка

13-годишната дъщеря Шайло Пит на Анджелина Джоли и Брад наскоро изплаши с уморения си и измъчен вид не само родителите си. Но и феновете, които следят какво се случва с разпадналото се холивудско семейство и техните шест деца.

След като се разбунтува срещу майка си и й заяви, че не желае да живее повече с нея тийнейджърката Шайло бе забелязана сама да се разхожда по улиците на Лос Анджелис. И то без никакъв придружител.

Снимки: showdream.org

Снимките, които попаднаха в социалната мрежа развълнуваха потребителите й защото от тях се вижда, че девойката има прекалено болезнен и изморен вид и никак не прилича на щастливо дете.

На какво се дължи тревожното състояние на момичето можем само да гадаем. Може би развода на звездните родители на Шайло е причина тя да страда много. Говори се, че тийнейджърката има много обтегнати отношения с майка си. Не иска да контактува с нея по никакъв начин като отказва да общува с Анджелина Джоли.

Скоро Шайло бе забелязана да се разхожда в компанията на сестра си Захара и нейната приятелка Мили Боби Браун. Момичешката компания бе охранявана от бодигард, но феновете забелязаха някои странни обстоятелства.

Снимка: showdream.org

Шайло сякаш странеше от двете девойки като покриваше с ръце гърдите си. В мрежата веднага заподозряха, че момичето се чувства некомфортно в тялото си. За никого не е тайна, че се носи само с момчешки дрехи и от 9-годишна поиска от родителите си да я наричат Джон, предават от showdream.org.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар