Шайло Пит закъса със здравето (Година след операцията пак ходи с патерици – Снимки)

Гласувайте за статията

Здравословни проблеми мъчат дъщерята на Анджелина и Брад, тийнейджърката отново тръгна с патерици

През последната година на Шайло Пит, която ще стане на 15 г през май не й върви. Преди 1 година тя ходи дълго време с патерици след операция на бедрото. А скоро се разбра, че и сега дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит отново не може да върви сама, а й трябва допълнителна поддръжка.

Това стана извесно след като се появиха папарашки снимки на тийнейджърката – и сега девойката е с патерици. Кадрите са направени докато Шайло и сестра й Захара заедно с още две момичета се качват на малък самолет на летището в Бърбанк, намиращо се на 20 км от Лос Анджелис, където e луксозното имението, в което живеят.

Шайло Пит закъса със здравето
Снимки: Легион медия

Какво всъщност се е случило репортерите не можаха да научат. Дали тийнейджърката не се е контузила докато танцува?, питат се феновете на холивудската звзда и децата й. За хобито й се разбра скоро, а медиите писаха за него след като се появиха през февруари снимки на дъщерята на Джоли да посещава танцово студио, предават от lenta.ru.

Актрисата все още не е коментирала състоянието на наследничката си, но в мрежата предполагат, че Шайло може да се е подложила редовна планова операция.

А някои вярват, че се е влошла и сега звездната наследница ще има следваща медицинска намеса след претърпяната операция на тазобедрената става.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар