Чудо! Преслава и Галена се сдобриха (Кой ги събра?)

Гласувайте за статията

Преслава и Галена отново са първи дружки заради Фики Стораро

Край на студената война в поп фолка. Преслава и Галена са отново заедно и се помириха. А виновника за тяхното сдобряване е не друг, а самият Фики Стораро.

Както е известно, новия крал на поп фолкът е близък и с двете певици. Поради което се надява да успее да ги убеди, да се помирят.

Повод за сдобряването на двете е промоцията на първия албум на Стораро — младши. А тъй като и двете му „каки“, му удариха по рамо за успеха, няма как да откажат, да присъстват на празника му.

Преслава и Галена дори приели да излязат на една сцена — нещо, което дори за годишния концерт на „Планета“ няма да направят. До общ дует помежду им и дума не можело да става, но поне започнаха да си говорят, коментират от обкръжението им.

Що се отнася до изпълнителките, обществена тайна е, че се скараха в началото на годината, когато Преслава получи приза „Певица на годината“. Галена се разсърди, че не е достатъчно оценена от музикалната компания и дори отказа да отиде на наградите.

В последствие, двете дружки съвсем се смразиха. Не си пожелаваха нито честитки за празниците си, нито искаха да говорят за отношенията си.

Преслава само веднъж си позволи ситуацията, като изрази огорчение, че заради една награда е загубила близка приятелка. Галена обаче бе категорична, че трудът й е останал неоценен и се чувства прецакана от това.

Преслава и Галена се помириха

Преслава и Галена се помириха

Заради Фики Стораро обаче, изпълнителките преодоляха себе си и си подадоха ръка. Говори се, че освен тях, на промоцията ще излязат и други големи звезди на Пайнер. Очаква се Цветелина Янева, ДесиСлава и Тони Стораро също да се съгласят да пеят. Глас вероятно ще извие и Андреа, макар вече да не е част от музикалната компания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар