Чудо! Брад и Анджелина се събраха за ЧРД на Шайло (Всичко за празника и сдобряването)

Гласувайте за статията

Като по чудо Брад и Анджелина се помириха за РД на Шайло, тийнейджърката празнува с цялото семейство

Брад и Анджелина се събраха за рождения ден на Шайло и го отпразнуваха без кавги и скандали. Най-голямата им биологична дъщеря навърши 14 г на 27 май и за първи път от няколко години го отбеляза с цялото си семейство.

Въпреки пандемията и конфликта между бившите съпрузи фамилията се събра и празнуваха заедно. Тържеството бе само в семеен кръг заради пандемията, но пък рожденичката получи парти и торта.А всичките й братя и сестри с нетърпение очакваха събитието  и се включиха в подготовката му.

Шайло Пит на 14
Снимка; Инстаграм

Шайло е много близка и с двамата си родители. Именно нейния рожден ден бе повод, бившата двойка да изглади конфликтите по между си и да сложи край на проточилата се война, която започнаха с развода си.

Според Entertainment Tonight Анджелина Джоли и Брад Питса решили да сложат край на скандалите и да отглеждат децата си заедно. Изданието отбелязва, че бившите съпрузи са се разбрали да заровят оръжията малко преди рождения ден на Шайло. Защото и за двамата родители най-важни са децата, предават от wona.com.ua. А какъв по-хубав подарък за порасналата тийнейджърка за празника от това да види майка си и баща си заедно.

Шайло Пит помири Анджелина и Брад
Снимка: Инстаграм

Те се договорили за графика, по който актьорът ше вижда наследниците си, а през другото време те ще живеят с Аджелина.

Двойката измина дълъг път докато стигне до помирение за изненада на обкръжението си. Но заради шестте си деца ще се уважават и ще се отнасят по-добре един към друг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар