Чичо Митко кадрува на „Армията“

Гласувайте за статията

Димитър Пенев е стратег и шоумен

Чичо Митко кадрува на „Армията“

Чичо Митко кадрува на „Армията“

Опитите на Дуци Симонович да се прави на треньор в ЦСКА пропаднаха. Димитър Пенев изработи сърбина и успя да го отстрани от отбора. „Дуци може да е к*рва, но к*рвенските номера в ЦСКА ги е измислил Пената“, коментират в отбора.

От „Уикенд“ научаваме, че преди мача с „Левски“ Чичо Митко подкокоросал тарторите да не взимат сърбина насериозно. Тодор Янчев, Мишел Платини и Янис Зику дали да се разбере, че не им дреме от натрапника. Симонович хукнал да се оплаква на шефовете. Пената обаче и там бил подработип положението. „Намерете му някаква работа, ако не – да седи в ресторанта“, посъветвал Стратега началниците. На Гърнето и Праховеца и без това им било дошло до гуша от скандалите около уволнението на Радуканов и наистина пратили Дуци в ресторанта да пие едно-две.

След победата над „Левски“ с 1:0 Димитър Пенев станал пълен господар в ЦСКА, твърдят от отбора. През изминалата седмица Дуци не се появи по екип и седи далеч от съблекалнята.

Пената великодушно казал, че сърбинът не му пречи, стига да не си пъха носа, където не трябва. Стратега оставил тренировките на Адалберт Зафиров и помощниците си, само гледал отстрани по костюм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар