Читателски сигнал: Поп изпълнителят Жоро в мъжки любовен триъгълник! (Всичко за скандала)

Читателски сигнал: Поп изпълнителят Жоро в мъжки любовен триъгълник! (Всичко за скандала)
5 (100%) 1 vote

Георги Георгиев – Жоро живее тайно с мъж на семейни начала!

Напористият поп изпълнител Георги Георгиев – Жоро, чието дебютно парче „Любовна игра“ излезе през 2017-та година, може да се прости с мечтите за бляскава кариера. Причината е скандално разкритие, изпратено до редакцията ни от читател.

Последният е 18-годишен модел, който твърди, че Георги Георгиев не е това, за което се представя. С татуси и мускулесто тяло Жоро набира фенки в мрежата. Но всъщност, от доста време насам той живее на семейни начала с… мъж.

Половинката на певеца е Марин Ценов, с когото делят един покрив в столичния квартал „Редута“. През последната половин година обаче Ценов изневерява на Жоро с младия и атлетичен модел.

„Марин имаше връзка с мен. Бяхме заедно през всички тези месеци и дори не подозирах за Георги. Щом научих, побеснях. Свързах се с Жоро и му разказах всичко, не исках Марин да продължава да лъже и двама ни.

Жоро обаче реагира странно. Започна да ме моли, буквално ме умоляваше да не казвам нищо на никого, защото истината щяла да съсипе живота и кариерата му. Той е млад изпълнител и репутацията му била от огромно значение“, разказва източникът ни.

И допълва, че гаджето на певеца Марин Ценов пък му предлагал пари, за да държи устата си затворена и да забрави за случилото се. Това отвратило модела и го накарало публично да оповести истината.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар