Честото! Поли Генова се сгоди (Вижте пръстена, с който Джоузеф й поиска ръката – Снимки)

Бременната певица е на седмото небе, любимият й предложи брак на романтична вечеря

Поли Генова, която преди време провокира слухове, че е минала под венчило с половинката си и баща на първото й дете Джоузеф Шардон, този път потвърди, че вече наистина е сгодена.

Бременната с второ дете певица публикува снимки в социалната мрежа от романтична вечеря с любимия си в изискан ресторант в курорта Златни пясъци.Там край морето холандеца с филипински корени  е поискал ръката на Поли. А тя побърза да се похвали на феновете си с тази хубава новина, която идва малко след като певицата обяви, че ще става майка за втори път.

Бременната певица показа диамантения пръстен
Снимки: Инстаграм

Звездата от „Евровизия” сияе от щастие, облечена в красив тоалет. Тя е много женствена и се радва на диамантеното годежно бижу. Личи си, че е изненадана от Джоузеф, който е приготвил за нея този сюрприз. Обстановката е много задушевна – влюбените са се усамотили, а зад тях се вижда музикант с китара, който е съпроводил предложението за брак с музикално парче.

Чаровната и бременна Генова е снимала на отделно фото пръстена, който е много изящен, но и доста дълго чакан от блондинката.

Сред първите, които я поздравиха е колежката й Мария Илиева, която само преди няколко дена даде живот на второто си дете, предават от hotnews.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.