Честито! Щерката на Поли Пантев се сгоди (Ралица стяга сватба с богаташа Иван Зографски – Фото)

Гласувайте за статията

Щерката на Поли Пантев стяга сватба

Ралица Пантева, 26-годишната дъщеря на една от емблемите на силовата групировка СИК Поли Пантев, се сгоди за млад и богат бизнесмен на име Иван Зографски.

Сензацията бе потвърдена и от двойката, която написа във Фейсбук профила си: „Влюбена съм“, а младежът до нея допълни „За вечни времена, завинаги заедно“.Само преди дни красивото момиче стана 26 години, а по време на празника си е получила и годежния си пръстен споделя запознати.

Това е втората сериозна връзка на Ралица Пантева.

Щерката на Поли Пантев

Снимка: ХотАрена

Красивата девойка, която завърши италиански лицей в Горна баня би шута на хитовия ерген Филип Цанов, син на Катето Генова, водеща на ‚Муцуните“ по телевизията. Двамата бяха в сериозна връзка дълго време, но в крайна сметка се разделиха. С новия си приятел Иван Зографски Ралица Пантева се запознава на общ купон. Случайно по-сериозен разговор между двамата провокира в бъдеще срещите и те разбират, че са един за друг.

Иван е от богато интелигентно семейство, занимава се с бизнес, говори 3 езика е готов за сериозна връзка. 26-годишната Ралица е дъщеря на Поли Пантев от връзката му с красивата бивша манекенка Силвия. Момичето се ражда когато баща й е на 30, а майка й на 19 години. Родителите не сключват брак, но детето е признато от Пантев.

В момента Силвия Пантева е видна рекламистка, изкарва сама парите си, макар че живя дълги години без брак с внука на бившия първи Тодор Живков – Тодор Славков. Силвия дори роди на малък Тошко момиченце на име Катерина. Иначе Катерина и Ралица имат и още един полубрат и полусестра, които са от любовницата на Поли Пантев – манекенката Петя Трайкова. Момчето е по-голямо, а момичето се ражда пет месеца след убийството на татко си Поли Пантев през 2001-ва година на остров Аруба, писа „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар