Честито! Таркан стана баща за първи път (+ Ексклузивно фото на дъщеря му)

Честито! Таркан стана баща за първи път (+ Ексклузивно фото на дъщеря му)
5 (100%) 1 vote

Таркан стана баща за първи път

Турската топ звезда Таркан стана баща за първи път. Изпълнителят се похвали, че на 12-ти юли му се е родила дъщеричка. Момиченцето е проплакало малко след 8:30 сутринта. А гордият баща не може да спре да й се радва.

Певецът сподели първи кадър с първородната си дъщеря, като не сдържа вълнението си дори в социалните мрежи. Малката принцеса все още е с гривна на новородено на ръката, а гордия татко вече разкри и името й.

Бебето ще се казва Лия, а емоционалният Таркан публикува пост в социалните мрежи. „Моят живот изгря заедно със слънцето тази сутрин. На бял свят дойде нашата прекрасна Лия. Думите не стигат, за да изразя прекрасните емоции, които чувствам“, пише Таркан.

Съпругата му Панар е в отлично здраве, но не направи коментар по случая. Тя все още е в болницата, където се възстановява след раждането.

Таркан и Панар се ожениха на скромна церемония през май миналата година. Щастливата двойка се врече във вечна любов и вярност, а изпълнителят сподели, че съпругата му е най-прекрасният подарък, който е получил от живота.

След романтичното пътуване за първата година от сватбата им те най-накрая обявиха, че очакват и дете. Музикантът разреди участията си, за да бъде повече време със съпругата си, а освен това редовно публикуваше снимки от пътешествията им. Бебето обаче се роди в частна клиника в Истанбул и веднага бе записано с името си.

Таркан стана баща за първи път сн. Instagram

Таркан стана баща за първи път сн. Instagram

Това е първо дете на Таркан и Панар. Певецът получи множество пожелания в социалните мрежи, както и сърдечни честитки. Изпълнителят е един от най-популярните певци на Балканите, а също и в Близкия изток. Радва се на огромни успехи и в Холивуд, където също е изнасял концерти.
В последно време обаче изпълнителят разреди изявите си, за да бъде до съпругата си за раждането на детето им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар