Честито! Племенницата на Даяна се сгоди (Вижте прелестния пръстен на Амелия Спенсър – Фото)

Гласувайте за статията

Племенницата на Даяна Амелия Спенсър стяга сватба

Честито на лейди Амелия Спенсър! Племенницата на принцеса Даяна обяви, че се е сгодила за дългогодишния си приятел Грег Малет.

Малет сподели щастливата новина, публикувайки снимка в социалните мрежи, на която се вижда красивият годежен пръстен на дамата. От поста му става ясно, че той е задал важния въпрос преди седмица и е получил заветното „Да“. Малет призна, че това е бил най-щастливият ден в живота му.

племенницата на Даяна Амелия Спенсър

Снимка: Инстаграм

„На 22 юли 2020 година помолих любовта на живота ми да прекара остатъка от живота си с мен и тя каза Да. Не мога да бъда по-щастлив. Обичам те с цялото си сърце“, написа той. Амелия побърза да изрази и своята любов и коментира публикацията, пишейки че това е най-прекрасният момент в живота ѝ.

Баща ѝ, Чарлз Спенсър, също потвърди новината, споделяйки снимка в социалната мрежа Туитър. Това е втори годеж в семейството, след като сестрата на Амелия, лейди Кити Спенсър също ще се омъжва. Тя споделя, че след като се е появила на сватбата на Меган и Хари, интересът към нея веднага се е увеличил.

„Последователите ми в Инстаграм изведнъж скочиха от 17 хиляди до половин милион само за една вечер. Помислих, че съм объркала телефона“, казва Кити пред Harper’s Bazaar, пише slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар