Честито! Нарин от „Милост“ ражда вкъщи под хипноза (Подробности)

Честито! Нарин от „Милост“ ражда вкъщи под хипноза (Подробности)
5 (100%) 2 votes

Нарин от „Милост“ стана майка, роди син в домашни условия

Актрисата Йозгю Намал роди син и предизвика истинска сензация в светските среди в съседна Турция. Повод за това обаче не бе раждането на бебето, въпреки че Нарин от „Милост“ е почти толкова известна в родината си, колкото Кейт Мидълтън в Англия, а фактът, че реши да ражда у дома. Под хипноза.

Вместо да роди в болница като всеки нормален човек, Йозгю Намал не се спира. Актрисата реши, че иска да роди в домашни условия и то с хипнотизатор. Ексцентричният й избор, предизвика немалко коментари, че лансира нова и опасна мода. В крайна сметка обаче всичко мина благополучно и младата майка прегърна сина си.
Екранната Нарин от „Милост“ роди първото си бебе, в дома си в Истанбул, под ръководството на известен професор. Това се случи преди 10 дни, а близки до звездата споделят, че вече е във фазата на следродилната депресия.

Нарин от „Милост“ стана майка

Нарин от „Милост“ стана майка

Що се отнася до Йозгю Намал, малко след раждането, тя дори намери сили да позира с бебето и да пусне снимките в социалните мрежи. Актрисата тотално шашна всички с дръзкото си решение да рискува с раждането на сина си, като поиска да роди у дома.

През цялата си бременност, турската дива имаше доста трудни моменти. Тя се оттегли от активна дейност, наложи се да извика и йога инструктор, който да й помогне да преодолее проблемите с бременността. Актрисата имаше силни болки и ужасни пристъпи на гадене, заради които рискуваше собственото си здраве и живота на бебето. И само специални йога упражнения й помагаха да пребори проблема.

Актрисата роди син вкъщи и под хипноза

Актрисата роди син вкъщи и под хипноза

След трудната бременност, екранната Нарин от „Милост“ най-накрая роди. За да се справи със следродилната депресия обаче, гаджето й я пои с различни чайове съдържащи анасон, семена от кимион, кориандър и коприва, за да й помогне да се възстанови по-бързо, а и да може да кърми по-пълноценно сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар