Честито! Мис България Нанси Карабойчева чака бебе (Първи снимки с наедряло коремче)

Нанси Карабойчева става майка, Мис България обяви страхотната новина навръх рождения си ден

Нанси Карабойчева, която е носителка на титлата Мис България 2013 г обяви в социалната мрежа, че е бременна в шестия месец.

Родената в Пазарджишко красавица сподели благата вест навръх 27-и си рожден ден. Нанси публикува снимки заедно със съпруга си Добромир Димитров, който е волейболен национал, на които се вижда как той е прегърнал наедрялото й коремче с ръце, оформяйки сърце с дланите си.

Нанси Карабойчева и Добромир Димитров в очакване на първото си дете
Снимки: Инстаграм

Миската написа в профила си в Интаграм, че на 3 април става на 27 г, но подаръка за празника си е получила преди шест месеца когато разбрала, че ще има бебе.

Това ще е първородно дете за семейната двойка, която си каза „Да” през юли 2018 г. Нанси и Добромир се познават от училищната скамейка на гимназията и тогава пламва искрата на любовта между тях.

Говори се, че на първата им среща спортистът от срам не смеел да я погледне в очите. Тя си помислила, че не я харесва, но явно симпатиите са взели превес. Години наред волейболистът не се решава да й предложи брак и когато това се случва Нанси е крайно изненадана. Тя била приела факта, че ще живеят заедно без да узаконят голямата си любов, предават от електронното издание life.dir.bg.

В момента двойката е на седмото небе от щастие в очакване на бебето. Надяват се през юли да празнуват двоен празник – раждането на детето и годишнина от сватбата.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.