Честито! Мис България Габриела Василева се омъжи политик (Фото от сватбата в Италия)

Гласувайте за статията

Мис България Габриела Василева каза „Да“ на романтична сватба в Италия

Носителката на титлата „Мис България“ за 2012 година Габриела Василева се ожени на изискана сватба в Италия за политика Георги Захариев.

Двамата влюбени избраха чужбина и за годежа си преди няколко месеца. Миската получи пръстен в Лунната пустиня в Йордания по време на воаяжа на двойката до древния град Петра. Казах „да“, написа Габи във Фейсбук и публикува колаж от три снимки от пустинята Вади Рум. Предложението дошло неочаквано по залез слънце, след като цял ден обикаляли забележителностите.

Мис България Габриела Василева

Снимка: ХотНюз

„Беше шок за мен. Не бях очаквала. Особено в чужбина, защото винаги аз имам грижата за багажа. И си мислех, че ако се стигне до предложение за брак, ще е в България“, признава Габи. От седмица Габи и Жоро обикалят Италия, а красавицата споделя прекрасни снимки от най-известните туристически местенца като езерото Комо. За сватбата са избрали малкото средновековно градче Порто Венере в област Лигурия, предават от Hotnews.bg.

Василева е родена в град Бяла Слатина, където завършва средното си образование в технологичен профил „предприемачество и бизнес“. През 2014 година завършва УНСС и официално става бакалавър по Икономика на човешките ресурси. Тренирала е баскетбол, спортно катерене и танци. Обича както екстремните изживявания, така и спокойните разходки сред природата.

Печелила е конкурси за красота в учебните заведения, в които е учила в родния си град, а така също е и носителка на титлата Мис УНСС 2011 г. Най-престижната корона в колекцията ѝ е тази на Мис България 2012.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар