Честито! Мария Шарапова е бременна (Бившата на Гришо съобщи новината навръх рождения си ден – Фото)

Гласувайте за статията

Тенисистката Мария Шарапова е бременна

Това сподели самата тя, като използва мрежата, за да се покаже по бременен корем. Навръх поредния си рожден ден Мария Шарапова си организира чудесно начало на деня и хубаво ошашави феновете си. От кадъра, споделен в Инстаграм, става ясно, че звездата е в очакване на първото си бебе, а рожденият ѝ ден е добър повод да запознае аудиторията с неочакваната новина. И макар до този момент връзките ѝ да бяха сравнително неуспешни, явно вече е намерила човека, когото да направи баща.

Мария Шарапова посрещна утрото щастлива и... бременна

Мария Шарапова посрещна утрото щастлива и… бременна
Снимка: Инстаграм

Припомняме, че Шарапова е официално сгодена за британския хубавец Александър Гилкс. Въпреки че той не се появява често в публичното пространство, връзката им изглежда повече от успешна. Така 35-ият рожден ден на звездата се оказа изключителен и както стана ясно, двамата с Гилкс вече са на прага на нова стъпка. Бъдещите родители се запознаха през 2018 г., но не бързаха да обявят връзката си. Едва в края на годината светът разбра, че са заедно.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexander Gilkes (@gilkesa)

И макар за потайния годеник да не се знае много, той води доста атрактивен живот, а дейността му се свежда до нещо още по-интересно – да продава изкуство. Самата блондинка има още един годеж зад гърба си. За съжаление, той не просъществува особено дълго. Стискаме палци, че сега котка няма да ѝ пресече пътя!

Източник: ladyzone.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар