Честито! Лора Караджова бременна с второ (Певицата обаче не спира да пие)

Гласувайте за статията

Лора Караджова очаква второ дете от половинката си

Преди десетина дни гръмна новината, че Лора Караджова се е сгодила за своя приятел Марсел Рохас, а днес вече стана ясна причината за смелата стъпка.

Певицата каза „Да”, защото носи в утробата си плода на любовта си с диджеят, разкриват от LifeOnline.bg. Предложението дойде точно на рождения ден на Лора – 3 декември. Марсел паднал на колене пред певицата и й поискал ръката й след като живеят заедно повече от година и половина.

Лора Караджова бременна

Снимка: ХотНюз

Най-вероятно дъщерята на Данчо Караджов ще се врече във вечна вярност на любимия си през лятото след като се възстанови от раждането. Това ще бъде второто й дете. От връзката си с варненеца Валентин Савов тя има дъщеря. Годеникът й Марсел се разбирал идеално с петгодишната Алиса, разказах близки до двойката. Сега обаче семейството ще се увеличи, а малката Алиса ще си има …. Братче.

Според източници 36-годишната певица и музикантът ще си имат момче. Коремчето на бъдещата майка е едва забележимо и именно затова новината остава скрита досега. Освен това Лора не е зарязала старите си навици и не сяда на масата без любимата си чаша вино.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар