Честито! Елена Паришева дари с момиче Ивелин Попов (Как се казва)

Гласувайте за статията

Елена Паришева е родила преди минути втората им рожба с Ивелин Попов!

Футболистът сам се похвали, че любимата му Елена Паришева отново го е направила най-щастливия човек на света. Бившата фолк певица го е дарила с дъщеричка, проплакала за първи път днес към обед. Попето не успя да се сдържи и разкри и името на своята принцеса – Емма.

Вторият прекрасен подарък за влюбената от години двойка е дошъл на бял свят в столичната клиника „Надежда“. Футболистът изказва огромни благодарности към екипа от професионалисти, който е обгрижвал Елена и е осигурил безпроблемно раждане. И майката, и бебето се чувстват прекрасно, а бащата е на върха на щастието и трудно намира думи да го изкаже.

Ивелин споделя, че от днес нататък десети март му става един от любимите дни в годината, което е напълно разбираемо. Той успя да трогне своите приятели с изказването, че любимите жени в живота му вече са две – Елена Паришева и малката Ема.

С дъщеричката им силите между половете са изравнение, тъй като двамата са горди родители и на Ивелин – младши. Юнакът проплака през декември 2011 година, а от днес вече е батко и ще се радва на своята малка сестричка. Вълна от поздравления заля профила на Попов във фейсбук, където той обяви щастливото събитие преди броени минути и се обясни в любов на жена си и дъщеря си.

Футболистът, който се подвизаваше в Русия, се завърна с Елена у нас, за да роди тя тук. Миналата седмица в предаването „Папараци“ бяха излъчени кадри на бременната Паришева и информацията, че трябва да роди до дни, се оказа вярна.

Ивелин сподели радостта си

Ивелин сподели радостта си

Щастливите родители планират да останат на родна земя, за да има и кой да помага в грижите за семейството, което вече е с един член повече. Певицата се отказа от фолк кариерата си в името на любовта и децата и явно е направила точния избор, защото днес е по-щастлива и обичана от всякога. Честито на Ивелин Попов и Елена Паришева и нека малката Емма да бъде повод за огромно семейно щастие!

Ивелин - младши

Ивелин – младши

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар