Честито! Дилара от Твоят мой живот с първо бебе в живота (Снимки)

Дилара от Твоят мой живот стана майка

Супер новини за феновете на Дилара от Твоят мой живот. Екранната звезда стана майка на три деца във филма, а наскоро се сдоби с едно и в живота. 39-годишната Ебру Йозкан роди дъщеря през януари тази година.

Актрисата доста време криеше новината за събитието, желаейки да го запази в тайна. Момиченцето носи името Бириджик (Единствена, скъпа) и е първо дете на звездата.

Ебру се омъжи през лятото на 2016, по време на паузата между втория и третия сезон на сериала. Звездата имаше дългогодишна връзка с Ертан Сабан, който успя да я укроти, след като на два пъти се проваля в другите си връзки.

Двамата се ожениха без много шум и след като многократно се спекулираше, че очакват дете, това най-накрая е факт. Младото семейство в момента живее в Истанбул и вече дори планират втори наследник.

Освен Дилара от Твоят мой живот, още една актриса обаче е на път да стане майка. Новината се отнася до чаровната Шюкран Овалъ — която влезе в образа на чаровната психоложка Айше. Красавицата е омъжена за футболиста на „Бешикташ“ Джанер Еркин, но доскоро грижливо пазеше новината, че ще става майка. Преди време обаче претърпяват инцидент с такси. Разтревоженият Еркин сам се издал пред шофьора, че съпругата му е бременна. В последствие двамата неохотно потвърдиха, а щастливото събитие се очаква през август.

Еркин, който има един брак и дете зад гърба си, няма търпение да посрещне на бял свят първа дъщеря. Той вече има един син от дизайнерката Асена Аталай.

Дилара от Твоят мой живот стана майка за първи път
Дилара от Твоят мой живот стана майка за първи път

Шюкран Овалъ е получила за раждането на детето като подарък и вила. Двойката живее в нея от два месеца, но грижливо пазят в тайна точната дата на предстоящото раждане. Двойката сключи брак януари миналата година, като досега неглижираха слуховете за бебе след нея.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.