Честито! Джордж Клуни и Амал с нови бебета в семейството (Вижте още)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни и Амал осиновяват нови две деца

Горещ слух обикаля Холивуд. Според мълвата, която се носи из светските среди, актьорът Джордж Клуни и съпругата му Амал планират да се сдобият с още две деца. Но вече не биологични, а осиновени.

Амал, която е адвокат по човешките права, искала да осигури дом за поне две деца от сирийски произход. И с Джордж вече обсъждат въпроса. И двамата са силно отдадени на каузите за защита правата на бежанците, а ливанката, освен това държи да подкрепи по още един начин страдащите.

Семейство Клуни дарява ежегодно големи суми на различни хуманитарни организации, но решили, че е настъпил моментът и да предприемат по сериозни действия. Според мълвата, идеята е била на Джордж. Той предложил на съпругата си да осиновят още две деца от Сирия. Актьорът редовно посещава страната, покрай сътрудничеството си с различните благотворителни организации. Това бе и една от причините, Амал да му постави ултиматум по отношение на пътуванията.

„Със съпругата ми стигнахме до споразумение. Тя няма да излага живота си на риск, като посещава места, където я заплашват с линч, като Египет и Судан, аз няма да ходя на места, където се разиграват военни действия“, каза по този повод актьорът. Признанията му бяха по повод бременността на Амал и фактът, че двамата трябва да са по-отговорни към децата си.

Джордж Клуни и Амал осиновяват нови бебета сн. Уикимедия

Джордж Клуни и Амал осиновяват нови бебета сн. Уикимедия

Не е ясно дали процедурите по осиновяване на двете сирийчета са започнали, но според турското издание „Gecce“, двамата вече работят по въпроса. Двойката планира да осинови момче и момиче, чиито родители са загинали при бомбардировките в Сирия. Самите актьори не са коментирали тази новина, но фактът, че в последно време активно отсъстват от медийния живот не оставя съмнения, че са заети със социалните работници. И е много вероятно скоро да представят пред обществото най-новите членове на семейството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар