Честито! Джина Стоева роди момиченце (Подробности за раждането)

Гласувайте за статията

Снощи Джина Стоева е станала майка за първи път.

Джина Стоева стана поредната мама в света на поп-фолка. В късните часове на 27 февруари на бял свят проплака първородната й дъщеричка. Щастливите родители са я кръстили с нестандартното име Ивая. Само до преди дни певицата се разхождаше по светски събития с огромния си корем. Видимо се радваше на лека бременност, каквото е било и раждането.

Джина Стоева споделя от болничната стая, че с таткото, който така и не стана публично достояние, са били на шопинг в мола. Привечер бременната изпълнителка е усетила, че водите й изтичат. Няма съмнение, че е било голям екшън, и то на публично място! Двамата веднага се прибрали до дома им и събрали най-необходимите неща.

Към 20 часа Джина Стоева вече била приета в частна столична клиника. Тя споделя, че е била изключително спокойна и е имала пълно доверие на лекарите. А това определено й е помогнало, за да протече раждането леко и безболезнено. Три часа след постъпването си в болницата, певицата вече е прегръщала дъщеря си.

Бебето се е родило с перфектни мерки – 3.380 кг и 50 см. Щастливата майка все още не може да осъзнае какво й се е случило, защото всичко е станало много набързо. Тя изпраща своите благодарности към всички членове на екипа, присъствал на раждането. Джина Стоева и дъщеря й се чувстват прекрасно и след броени дни ще се приберат у дома, пише LoveStyle.

Раждането на Джина Стоева е било цял екшън

Раждането на Джина Стоева е било цял екшън

Новината за бременността на певицата изненада всички. Но още по-изненадващо е, че тя така и не пожела да разкрие таткото на дъщеря й. Джина Стоева винаги е страняла от светлините на прожекторите, но с бременното си коремче бе център на внимание няколко месеца. Сега обаче ще се отдаде изцяло на малката си принцеса, а ние им пожелаваме мнгоо прекрасни мигове!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар