Честито! Деси Цонева стана майка на момиченце (Вижте как кръстиха бебето)

Гласувайте за статията

Деси Цонева на крилете на щастието, дари с момиченце съпруга си Явор Стефанов

17 октомври за Деси Цонева ще се окаже най-щастливия ден тази година. Репортерката на Гала, която до последния момент не излезе по майчинство, а работеше с микрофона днес отново е станала майка.

Снимка: Инстаграм

Журналистката е дала живот на малката си дъщеричка преди обяд. Бебето е изплакало в столичния Майчин дом. Щастливите родители са кръстили момиченцето си с хубавото име Бианка-Димана. Деси Цонева преди време бе споменала, че бебето ще се казва Димана в чест на покойния й татко Димитър Цонев и изпълни обещанието си.

Бабата на мъничето Мариана Цонева, която го е видяла разкрива, че внучката й е добре оформено бебе. Което се е родило с перфектните мерки за пола си – 49 см. и тегло около 3 килограма. Тя изказа сърдечни благодарности на екипа от лекари, които са се погрижили родилката и бебето да се чувстват отлично. Но най-вече поздрави за професионализма професор Костов.

Да посрещне сестричката е отишъл и сина на Деси – Янчо Таков-младши. Много се зарадвал, а баба му твърди, че брат и сестра имат много общи черти.

За „24 часа” Деси Цонева каза след раждането, че е добре, но все още е в реанимация, предават от изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар