Честито! Годжи стана баща за трети път! (Вижте как кръсти бебето)

Честито! Годжи стана баща за трети път! (Вижте как кръсти бебето)
5 (100%) 1 vote

Годжи е станал баща за трети път в събота

Годжи се е сдобил с момиченце след като вече има двама сина

Годжи стана баща за трети път! Китаристът на Слави и половинката му Надежда Дончева са се сдобили с дъщеричка, която се е родила късно в събота.

Малката госпожица е проплакала в 23.05 ч.в събота в родилното отделение на врачанската болницата. Дъщерята на баскитариста на „Куку бенд“ тежи 2,500 кг., а е висока 48 см. Раждането преминало под грижите на д-р Борис Петров и д-р Анджелин Кръстев. Третото отроче на Годжи ще носи името Цвета, кръстена на баба си Цветана, майката на Георги Милчев.

25-годишната Надежда е добре след раждането и очаква щастливият татко да се появи, докладваха от болницата във Враца.

ГоджиМладата майка има свой дребен бизнес, свързан със здравословното хранене. Двамата с Годжи се запознали именно покрай работата й. Както е известно, от няколко години Годжи е луднал на тема природосъобразен начин на живот.

48-годишният музикант има вече двама сина от бившата си съпруга Цветомила. За негова радост и двамата тръгнали по стъпките на татко си. 26-годишният Цветомил завършил Консерваторията, но се опитвал да пробие в киното, а 20-годишният Волен е студент по музика в Холандия, предават от 24 часа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар