Честито! Вики от „Мастило” роди!

Гласувайте за статията

Вики от „Мастило” стана майка, роди малката Маргарита

Първо бебе ще плаче в дома на Вики от „Мастило” и  бизнесмена Петър Величков. Певицата роди дъщеричка, на която преждевременно даде живот.

Момиченцето се казва Маргарита и проплака вчера сутринта в столична клиника. Щастливите родители пък успях да запазят в тайна новината почти до последния момент.

По всяка вероятност Вики и малката Маргаритаще останат и през празниците под лекарско наблюдение. Веднага след това обаче ще бъдат изписани и ще могат да се приберат у дома.

Младата майка е неописуемо щастлива, макар и малко стресирана след раждането. Една от причините е факта, че й се налагаше да роди секцио, както самата тя призна преди време. Приятели и роднини на двамата разкриват, че Вики е добре и се чувства отлично. А освен това няма търпение да се прибере у дома със семейството си.

Вики Терзийска и бизнесмена Петър Величков са заедно от една година, но дълго време пазеха отношенията си в тайна. Певицата пък бе забърквана във всякакви афери последните години, като сред тях бе и слух, че има връзка с Коко Динев.

Вики от „Мастило” опроверга мълвата още преди време, но спекулациите, че излиза с известен бизнесмен не спираха. В крайна сметка се оказа, че Вики наистина има мъж до себе си, влиятелен бизнесмен, но това не е Коко Динев, а петролния бос Петър Величков.

Влюбената двойка не крие, че планира брак и дори вече мислят за сватбата. Предложението е било направено на остров Капри, където двамата преди няколко месеца бяха на почивка. Щастливата Вики веднага казала „Да”, а сватбените планове бяха отложени за след раждането на дъщеря им.

Бременната Вики от „Мастило” стана майка

Бременната Вики от „Мастило” стана майка

Сега прекрасното момиченце също ще присъства на снимките в сватбения албум, а родителите му се очаква да сключат брак в края на лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар