Честито! Бура Гюлсой става татко (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Бура Гюлсой става баща за първи път

Ново бебе се очаква в семейството на Бура Гюлсой. Чаровният актьор, който спечели зрителите с изявите си в „Север — Юг“ и „Пепел от рози“, планира скоро да стане татко.

Поне така твърдят турските медии, които от няколко седмици спекулират, че на сватбата младоженката е била с подозрително наедряло коремче.

Красивата Нилюфер, която е дъщеря на известен футболист, се омъжи за актьора през септември. Двамата криеха връзката си четири години, а сватбата им бе едно от събитията на сезона.

Според близки до Бура, актьорът не искал да се жени отново, след развода с предишната му съпруга Бурджу Кара. Чаровната актриса го заряза само след няколко месеца брак и той трудно преживя раздялата им. Гюлсей тогава се зарече, че няма да се жени, а не една и две негови колежки удариха на камък в опитите си да го откарат до олтара. И въпреки слуховете за поне два други годежа, един, от които със Селен Сойдер, той каза „Да“ именно на хубавата Нилюфер.

Двойката вероятно ще се сдобие с наследник през следващата година, а засега упорито пазят в тайна новината. Иначе Бура е повече от готов да бъде баща. Актьорът неведнъж е позирал как гушка племенниците си или се радва на децата на свои приятели, които са му били на гости.

Със сигурност сега с любимата му Нилюфер ще имат възможност да създадат свои деца и да приложат наученото до тук на практика. А междувременно актьорът не спира да работи. Той завърши снимките по сериала „Любов от втори опит“, като дори споделя, че ролята сякаш е писана за него.

Изненада! Бура Гюлсой става татко сн. Инстаграм

Изненада! Бура Гюлсой става татко сн. Инстаграм

Предвид разочарованията, които преживя в личен план не е изненадващо, че го приема така. А колежката му Йозге от сериала е категорична, че е роден за баща. Самият той с гордост се хвали, че сменя пелени и храни бебета, но все още малко се страхува от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар