Честито! Башак Дизер и Къванч Тътлату станаха родители на момченце (Вижте как го кръстиха)

Честито! Башак Дизер и Къванч Тътлату станаха родители на момченце (Вижте как го кръстиха)
2 (40%) 1 vote

Башак Дизер и Къванч Тътлату най-накрая посрещнаха първото си дете

Знаменитата двойка има чудесен повод да почерпи – семейството им се увеличи с още един член. Бебето е първо дете и за двамата и май няма да се ограничат само до едно. Момченцето е проплакало рано сутринта, в 8,45, на 15. април, в частна клиника в Истанбул. Според информацията всичко е минало нормално, а самият Къванч Тътлату е присъствал в залата. Разбира се, моментът е бил доста емоционален за него и едва ли е пропуснал да пророни някоя сълза. Башак Дизер също се чувства чудесно.

Башак Дизер и Къванч Тътлату гушнаха малкото си момченце

Башак Дизер и Къванч Тътлату гушнаха малкото си момченце
Снимка: Инстаграм

Макар да не са известни горещи подробности, все пак името на детето вече се знае. Новороденото бе наречено Курт Ефе, а името му има собствена история. В превод от турски „Курт“ означава „вълк“ и на практика има за цел да направи всеки мъж забележителен. Според вярванията мъж с подобно име е моногамен и цени семейството си. Значението на „Ефе“, от своя страна, също се припокрива с храбрец и смелчага.

Така според Башак Дизер и Къванч Тътлату на двамата им предстои да си отгледат храбър мъж, който уважава себе си. Не само значението на името прави впечатление. Названието се свързва и с култов сериал, който е в основата на връзката помежду им. Да им пожелаем спокойно родителство и много радости с малкото човече!

Източник: vesti.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар