Честито! Антония Петрова роди син навръх именния си ден

Честито! Антония Петрова роди син навръх именния си ден
4.5 (90%) 2 votes

Антония Петрова стана майка навръх именния си ден

Антония Петрова роди първото си дете, навръх именния си ден. Мис България 2009 роди в столична клиника в ранните сутрешни часове. Новината бе съобщена от майка й – Анна Петрова, която първа съобщи за събитието в пернишкото издание, което управлява. Миската и бебето са добре, а полът на детето е мъжки.

Антония Петрова забременя от втория си съпруг Ивайло Батинков малко преди да се оженят в Гърция миналата година. Не само любовта помежду им, но и бебето, ги подтикнаха да побързат с обетите за вечна любов и вярност един към друг.

Дни преди да роди бъдещата майка се изкуши за една последна ваканция до Дубай, но бързо се върна от там, буквално дни преди раждането. И майката и бебето са добре, като се предполага, че момченцето или ще носи името на майка си – Антон, или нещо сходно, тъй като се роди навръх именния й ден.

Новината бе съобщена и в ефира на Нова телевизия. Репортерката на Гала – Андреа дори се пошегува, че мис България трябва да си носи и лентата, тъй като ражда точно 10 години след като спечели конкурса за най-красива българка.

Това е първо дете за Антония Петрова и съпруга й Ивайло Батинков. Двамата се ожениха само след няколко седмици съвместно съжителство, като заживяха заедно от втората си среща. Влюбените почти през цялата бременност на миската обикаляха света. Преди това мис България бе омъжена за около три години за руския милионер Александър Бередин.

Антония Петрова роди навръх именния си ден сн. Фейсбук

Антония Петрова роди навръх именния си ден сн. Фейсбук

Двамата се познаваха близо десетилетие преди да се обвържат официално. Но въпреки това бракът им не издържа и миската поиска развод, мотивирайки се, че са се отчуждили един от друг и гледат в различни посоки. Сродната си душа тя откри в лицето на Ивайло Батинков, а с него получи и най-големия подарък в живота си – стана майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар