Черната Златка пак прекалила с ФОТОШОПА

Гласувайте за статията

Черната Златка определено не е единствената, която прибягва до фотошоп, но на фона на снимките без грим, разликата е фрапираща

Черната Златка

Черната Златка за пореден път стана обект на подигравки

Черната Златка за пореден път стана обект на подигравки, след като постна снимка във Фейсбук профила си. Плеймейтката отново пресоли манджата с фотошоп, който я е направил неузнаваема.

На снимката Златка Димитрова наистина е много хубава, но изглежда неестествено.

Явно този, който си е играл с фотошопа, не се е старал особено, коментират потребители. Освен че моделката изглежда като нарисувана, чертите на лицето й са несъразмерни. Едното й око е видимо по-малко от другото, джуките й също са пипнати, а тенът на кожата е неравномерен и като цяло изглежда нелепо, отбелязват форумци.

Златка Димитрова без грим

Черната Златка определено не е единствената, която прибягва до фотошоп, но на фона на снимките без грим, разликата е фрапираща.

Фолк певицата Галена също е азбучен пример за фотошопа. Изпълнителката обича на снимките си да изглежда с уникално тънка талия, с две-три ребра по-малко и нечовешко дребни размери.

Всъщност няма нищо лошо във фотошопа, когато се използва в разумни граници, за отстраняване на дребни недостатъци. Но когато се прекали с него и започнеш да изглеждаш като кукла, ефектът е комичен. Както се е получило с Черната Златка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар