Черната Златка със забрана за бански на плажа

Черната Златка със забрана за бански на плажа
4.33 (86.67%) 3 votes

Черната Златка без бански на плажа, забраниха й да се пече

Черната Златка е с ограничения за носене на бански на плажа. Плеймейтката няма никакво право да съблича дрехите, при каквито и да е обстоятелства. Брюнетката, освен това не може да си прави слънчеви бани, а да се разхожда, където и да е под силното слънце е абсолютно невъзможно за нея.

Причината за всички тези ограничения е бременността на Златка. Моделката чака бебе септември, а докторите правят всичко възможно, за да я опазят от всякакви рискове и неприятности. На Злати й е забранено да се пече по бански или без бански и въобще да си прави слънчеви бани, от какъвто и да е характер, да си прави разходки в твърде горещо време и да прави каквито и да е неща, които могат да са опасни за бебето й.

Самата моделка е с едно наум и много внимава по отношение на бременността си. Самата тя призна, че към тази си бременност подхожда с особено внимание и още по-силно отпреди се грижи за детето си.

Що се отнася до Миро, в началото бизнесменът малко се притеснявал, но след като критичния първи период отминал, се успокоил. Двамата не планират засега да се женят, тъй като той няма развод, а и първата му съпруга иска твърде голяма издръжка, но въпреки това продължават да са заедно и неразделни.

Черната Златка сама признава, че не отдава голямо значение на факта, дали ще носи халка или не, след като роди детето. За моделката е най-важен фактът, че при най-тежкото й изпитание двамата са останали заедно и са неразделни.

Черната Златка вече не събира тен по бански

Черната Златка вече не събира тен по бански

„Това беше най-мъчителния и най-големия тест за двама ни. Когато загубих първото ни дете, си мислех, че най-вероятно ще се разделим. Вместо това, станахме по-сплотени от всякога“, споделя брюнетката. И е щастлива, че мечтата й за бебе, най-накрая ще се сбъдне и то скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар