Черната Златка смени Миро с бившия на Глория (Първи снимки на двойката)

Гласувайте за статията

Черната Златка прежали Миро, смени го с бивш на плеймейтката Глория Аенска

Златка Димитрова или по прочута като Черната Златка е хлътнала до уши по един от най-известните бургаски плейбои. Красивата моделка, която се раздели с бащата на детето си е забила младия Галин Гочев. Който е бизнесмен в родния й Бургас.

Съвсем случайно се натъкнахме на интимна снимка. На която еротичната моделка е в прегръдките на новия си любим. Влюбените са се щракнали на самия морски бряг.

Снимка: Флагман

Златка пази в тайна новата си връзка и не иска да коментира личния си живот. Когато някой я попита за бившия й мъж тя се дразни и понякога дори избухва. Изобщо не иска да говори за Миро.

Явно плеймейтката е щастлива в прегръдките на новия си любим и не желае да  си спомня живота си с бащата на Миро –младши.

Снимка: Флагман

Това не единственото фото на Черната Златка с новото й гадже. Самата тя публикува кадър, на който обаче лицето на Галин не се вижда. Но по всичко личи, че мистериозният мъж, с който се  прегръща е оня същия от първото фото.

Говори се, че бизнесменът бил финансово стабилен. Той въртял успешен бизнес с няколко автомивки. А преди да се залюби със Злати се движел в компания с известни силоконови красавици. Едната, от които била небезизвестната плеймейтка Глория Аенска, предават от blitz.bg, цитирайки изданието Флагман.

Според градските легенди, които се носят из Бургас Галин Гочев често си навличал гнева на бившите мъже на жените с които имал връзка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар