Черната Златка му отпусна края, отпра голям тумбак в Созопол (Папарашко фото)

Черната Златка му отпусна края, отпра голям тумбак в Созопол (Папарашко фото)
3 (60%) 1 vote

Черната Златка изгуби завидната си форма

Папарашки кадри сгащиха Черната Златка на плаж в Созопол. За съжаление обаче, моделката и настояща фитнес фурия като че ли вече не е в толкова перфектна форма. Откакто се раздели с гаджето си инструктор, Димитрова може би е позарязала и тренировките в залата. На фотосите добре се вижда, че доскоро стегнатата мацка е понаедряла и си отглежда хубаво коремче. Разбира се, на снимките, които публикува в инстаграм, подобен тумбак липсва.

Черната Златка е поизгубила форма

Черната Златка е поизгубила форма
Снимка: hotarena.net

Изненадващите кадри бяха споделени в публичното пространство и отвориха голям проблем на Злати. Тя се е позиционирала на морето и както изглежда, скоро няма намерение да се махне оттам. Въпросните кадри явно са от плаж Каваци в Созопол, както свидетелства репортер на „Телеграф“. Моделката предпочита мястото и от години прекарва ваканцията си в обичания от мнозина курорт. Оказва се обаче, че перфектните ѝ форми вероятно са останали в миналото.

Злати си отглежда тумбак

Злати си отглежда тумбак
Снимка: hotarena.net

Топформата си до голяма степен тя дължеше на бившето си гадже. Фитнес инструкторът безспорно ѝ помогна да изкара плочки и драматично стегнат вид. Затова до голяма степен е странно как изглежда в момента. Макар да претендира, че е фитнес гуру, явно самата Златка повече набляга на храната, а не на тренировките. Е, като за ваканция може и да ѝ е позволено. Ако обаче откара на морето до октомври, както пише hotarena.net, от изваяната ѝ фигура може и да не остане дори следа.

Реалността във фейсбук е различна

Реалността във фейсбук е различна
Снимка: фейсбук

Почивката в Созопол преминава под зоркия поглед на Миро младши. Напук на знойните красавици и техните претенции, Черната Златка не ползва чадър и шезлонг. Носи се с неглиже визия, като вързва косата си на небрежна опашка. Грим в случая явно е немислим, като се има предвид, че предпочита да се излежава на пясъка и да си играе във водата със сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар