Черната Златка беснее от ревност след разрива с Кирил Танев: Той е използвач! (Вижте заради коя я заряза – Снимки)

Гласувайте за статията

 Златка Димитрова побесня след като гаджето й я заряза за по-знойна от нея мадама

На Черната Златка определено не й върви с мъжете. След като се разбра, че с Кирил Танев са скъсали, мускулестата плеймейтка, с тяло на културист го направила на стотинки пред приятелките си.

Черната Златка, която се поболя от ревност заради изневярата на фитнес инструктора го нарекла използвач, който нямал серозни намерения и я оплел във мрежите си защото била известна. Той се възползвал от славата й за да трупа рейтинг, известност и последователи, а после си намерил нов „шаран” , който да клъвне на кукичката му.

Кирил Танев с новата си половинка на
Виолета Иванова
Снимка: Инстаграм

Въпреки слуховете, че Танев има заигравка с щерка на богат руски олигарх сега от Хотарена разбраха, че истината в съвсем по-различна и станаха ясни нови подробности за жената, с която смени Златка.

Новата знойна мадама на Кирил Тенев се казвала Виолета Иванова и сега инструкторът се възползвал от нея за да разшири бизнеса си. И тя като него била фитнес инструкторка и влюбените стартирали нов общ проект.

Ето я съперничката на Затка Димитрова
Снимки: Инстаграм

Аферата им започнала още докато той  бил с Черната Златка. Запознали се на УТОпичния му лагер. Брюнетката била разведена , с две деца, а той него след 2 годишната  връзка с плеймейтката, тя започнала да му омръзва.

Според слуховете Танев имал навик да избира любовниците си по тази схема като ги използвал за да му върви в бизнеса.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар