„Черешката на тортата“ задмина Биг Брадър по скандали (Вижте грандиозните разправии в новите епизоди)

Гласувайте за статията

„Черешката на тортата“ се оказа по-сеирджийско и от Биг Брадър

Жана Бергендорф и Джийсън Брад Люис не се понасят и това не е плод единствено на участието им в кулинарното риалити „Черешката на тортата“, твърдят осведомени.

Музикантите видимо нямат търпимост един към друг и саботираха изявите си в предаването, като всичко това си има предистория. Причината се корени в това, че преди време двамата трябвало да направят общ проект, но певицата в последния момент се отказала от идеята и това озлобило певецът, който сгромолясал целия си хейт върху представителката на нежния пол.

Черешката на тортата Жана Бергендорф

Снимка: ХотНюз

Бергендорф разбира се не му мълчала и го поставила на място, както тя си знае, разказват запознати. Този понеделник чешитът от Плевен се изяви в кухнята на Черешката, а Бергендорф не спираше да критикува домакинството му. На следващия ден историята продължи и като бумеранг хейтът се върна към певицата.

И двамата си поставиха възможно най-ниските оценки, като доводът при него беше задимената обстановка. Вчера след предаването, той дори публикува статус по повод недоволството си от вечерята на Жана. „МРАЗЯ ЦИГАРИ !! ОСОБЕНО НА МАСА ДОКАТО ЯДЕМ! УТРЕ: СВИНСКА ГЛАВА С ДВЕ ПУРИ! ГЛЕДАЙТЕ“, възмути се изпълнителят от Х Фактор, който оцени гостоприемството й с четворка, пише hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар