Чарлз оставя децата на Меган и Хари без титли (Принцът на Уелс тотално изхвърля тях и родителите им от семейството)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз няма да зарови томахавката спрямо Меган и Хари

Според последната информация в публичното пространство принц Хари е взел твърдо решение по отношение на титлите на Арчи и Лилибет. Независимо от подмазванията на Меган и Хари в последните седмици децата им ще бъдат лишени от така важните за херцогинята титли. През 1917 г. Джордж V издава декрет, според който внуците на всеки владетел автоматично се сдобиват с подобни „звания“. Чарлз обаче категорично се обявява против тази традиция и съвсем целенасочено смята да я отмени, когато стане владетел.

Принц Чарлз няма намерение да прости

Принц Чарлз няма намерение да прости
Снимка: фейсбук

Престолонаследникът категорично е заявил, че няма намерение да прави от Арчи и Лилибет принц и принцеса, коментира Daily Mail. За целта кралското семейство ще направи всичко възможно, за да отмени регламента от 1917 г. Промяната на закона ще им гарантира, че децата на „изменниците“ няма да бъдат удостоени с така желаните титли. Въпреки изричните желания на Меган Маркъл по отношение на наследниците ѝ, на практика те ще живеят като обикновени хора. Както и искаха родителите им.

Така херцогинята на Съсекс не успя да улучи с един удар два заека. Макар да заявяваше, че не се интересува от привилегиите, които дава дворът, разочарованието в случая май ще ѝ дойде в повече. Хари засега запазва мълчание по темата, но как ще постъпи, засега само времето ще покаже. Би трябвало и двамата да са наясно, че животът в Америка предполага някои жертви. Очакванията Арчи и Лилибет да запазят част от привилегиите си на членове на кралското семейство, са до голяма степен несериозни.

Херцозите съвсем целенасочено се отказаха от много неща в името на свободата си и възможността да живеят нормално. Ударите, които нанесоха на фамилията, изглежда няма да бъдат забравени, коментира темата и slava.bg. Именно затова и Чарлз ще предприеме заветната стъпка, за да сложи край на домогванията на двойката до някои неща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар