Чарлз и Даяна били интимни само веднъж на три седмици! (Пикантни разкрития за брака им)

Гласувайте за статията

Чарлз и Даяна споделяли едно легло не повече от два пъти в месеца

Чарлз и Даяна са били интимни само веднъж на всеки три седмици! Оказа се, че бракът между принцът на Уелс и незабравимата Даяна е буксувал още от самото си начало. Филм за живота им, излъчен по британския Канал 4, разбуни духовете в кралството.

В него бяха показани неизлъчвани досега кадри на принцесата, в които тя говори за личния си живот. Записите са направени през 1992 и 1993 г., пише Dnes.bg

Ето и някои акценти от филма:

Първата среща с Чарлз

Даяна разказва, че като цяло не била впечатлена от Чарлз. Нещата се променили след игра на поло в Съсекс, когато тя била на 18 години. Той я заговорил, ясно показал, че си пада по нея. След това започнал да я целува. „Хората не правят така“, помислила си тя. Чарлз продължил да я преследва като кученце. „Бях поласкана, но и много озадачена“, разказва Даяна.

Ухажването

Чарлз и ДаянаПринцесата разказва, че Чарлз флиртувал странно. „Обаждаше ми се всеки ден в продължение на седмица, а след това в продължение на 3 не ме търсеше. Много странно. Приех това за нормално – като иска да знае как съм, просто ме търсеше. Вълнувах се, когато се обаждаше. И аз, и съквартирантките ми“.

Годежът

Даяна разкрива, че с Чарлз се срещнали само 13 пъти преди сватбата си. „Мислех си, че когато се жениш за някого, значи че го обичаш“, коментира тя във филма.

Принцесата коментира и интервю от 1981 г., което дали заедно с Чарлз. То се случило точно след обявяването на годежа.

Журналистът попитал дали са влюбени. „Да, разбира се, че сме“, казала Даяна, а Чарлз допълнил: „Каквото и да значи да си влюбен“. Тя останала вцепенена, а този отговор я травмирал завинаги.

Сексът с Чарлз

Даяна и Чарлз правили „странен“ секс веднъж на всеки три седмици. Сексуалният живот приключил с раждането на принц Хари през 1984 г.

Връзката на Чарлз с Камила и принц Филип

Когато Даяна разбрала за връзката между съпруга ѝ и Камила, поставила въпроса пред Чарлз. „Отказвам да бъда единственият принц на Уелс, който никога не е имал любовница“, бил неговият отговор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар