Чарлз бесен на Уилям и Хари за филма за Даяна: Те съсипаха Камила!

Чарлз бесен на Уилям и Хари за филма за Даяна: Те съсипаха Камила!
5 (100%) 1 vote

Чарлз бесен на Уилям и Хари за филма в памет на принцеса Даяна

След като скандалната биография на Камила излезе, Уилям и Хари отвърнаха на удара. И сложиха край на всички съмнения, че отношенията с баща им и новата му жена, са приятелски.

Двамата присъстваха на сватбата им, появяват се усмихнати на всички официални събития в двореца. Но в действителност между двете страни има много студенина — не само поради факта, че Корнуол и Уелс живеят в Кларънс Хаус, а Кейт, Уилям и Хари избраха апартаментите на Даяна в Кенсингтън.

Както вече е ясно, двамата заснеха филм в памет на майка си, разказвайки за своите спомени и живота си с нея. Видеото предизвика огромен интерес и то още преди да е излязло.

Оказа се, че обаче, че не всички са щастливи да го видят.

Принц Чарлз е направо бесен и то по две причини. Във филма и двамата му синове го пращат в периферията, като незаинтересован баща, който, за да угоди на кралските придворни се оженил за едно невинно момиче, което дори не е обичал. И го е направил нещастно, докато накрая допринесъл и за смъртта му. А само няколко години по-късно се жени за онази, която истински обича, потъпквайки окончателно паметта на майка им.

„Не минава и ден да не мислим за нея. Тя продължава да живее с нас, в сърцата ни“, казват Уилям и Хари. Двамата умишлено изрязват Чарлз от спомените си, освен в един кратък отрязък, свързан с развода на родителите им. „Още преди това беше трудно. Постоянно ни подмятаха напред-назад. Никога не прекарвахме достатъчно време нито с единия, нито с другия. Но мама беше щастлива, когато сме заедно, а и ние също“, добавя още Хари.

Междувременно Чарлз е бесен, тъй като филмът съсипва имиджа на Камила. Само преди дни тя оплю образа на Даяна в биографията си.

 

Сега двамата принцове дори без да я споменават, я сринаха, говорейки за своята драма, случила се и заради нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар