Чалга идол днес изглежда като старец (Вижте шокиращите му признания за дрогата и затвора + Снимки)

Чалга идол днес изглежда като старец (Вижте шокиращите му признания за дрогата и затвора + Снимки)
3 (60%) 1 vote

Чалга идолът от 90-те години Никсън отново се появи на хоризонта и разтърси аудиторията със страшни признания

Някогашният идол на тийнейджърките днес изглежда фрапиращо остарял. Оказва се, че зад шокиращата му визия на застаряващ денди се крие потресаваща история. Макар към момента Никсън да е щастливо женен и да има две деца, животът му не е бил толкова спокоен години наред. Дали ненавременната слава, или непоследователният характер на певеца са довели до тези катаклизми, можем само да гадаем. Факт е, че Никола Праматаров попада под властта на наркотиците и прекарва известно време и в затвора.

По отношение на дрогата той разказва, че години от живота му са минали в опити да се пребори със зависимостта си. И в момента този безкрайно състарен млад човек не се чувства напълно излекуван и всячески се опитва да се контролира. Редица рехабилитационни програми бележат нелекия му житейски път. Наркотиците са и основната причина Никола да се озове в затвора, по-скоро виновен, отколкото невинен, въпреки че благодарение на редица фактори там се е чувствал привилегирован. Утайката, в която попада, съвсем естествено изгражда характера му и към днешна дата Никсън се стреми да извлича положителното от ситуацията.

Предид споделеното и перипетиите, през които му се е наложило да премине, е съвсем обяснимо, че изглежда по този начин. Момчето от модерните клипове с коли, жени и още нещо, свикнало да бъде център на внимание сред момичетата, днес вече го няма. На негово място виждаме един пречупен остарял човек, покрит с татуси, може би с вид на типичен затворник. Промяната е страшна и неочаквана. Времето, през което не сме го виждали, е достатъчно, за да могат да му се случат ужасни неща. Както самият Никсън признава пред „България днес“, затворът определено не променя в положителна насока своите нещастни обитатели.

Превърна ли се някогашното момче в застаряващ денди?

Превърна ли се някогашното момче в застаряващ денди?
Снимка: интернет

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар