Чалгаджийката Мария плаши с анорексично тяло по бански (Прясната булка заприлича на скелет – Снимки)

Поп фолк миньонката е станала толкова слаба, че сякаш не е слагала залък в устата си от 2 месеца, видя kliuki.net

Прясната булка Мария не спира да се хвали с високия  си стандарт на живот по време на третия си брак. Похотливата чалгаджийка непрекъснато пълни профилите си в социалната мрежа със снимки от своите луксозни летни почивки. Но вместо да привлече вниманието на феновете, особено на мъжката половина от тях, тя се снабди с доста негативни коментари.

На един от последните фотоси Марчето позира по бански. И наистина от далеч можеш да я сбъркаш с дъщеря й Марая. Но при по -внимателно вглеждане във фотото се вижда, че Отварачката  направо се е стопила, че чак костите й стърчат и мяза на жив скелет.

Певицата стана като скелет

Неин фен я съветва да започне да тренира и да качи малко мускуи като увеличи протеина. Други коментират, че вместо да е сексапилна е прекалено кльощава и от предишното й тяло са останали единствено силиконовите й цици и джуки.

Почитателите на Мария са загрижени за здравето й и смятат, че любимката им се нуждае от спешна помощ на специалист, защото е запрличала на типичен пример на жена, която е болна от анорексия невроза. А други й се подиграват, че даже плажните чехли са по-големи от нея.

3 коментара
  1. Анонимен казва

    Ужасен ужас!

  2. Петра казва

    Ужасен ужас!

  3. Оператора казва

    Не плашете децата с баба Яга.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.