Чаатай Улусой се помирява с Дуйгу Саръшън на яхта в Мармарис (Още за събирането им)

Чаатай Улусой се помирява с Дуйгу Саръшън на яхта в Мармарис (Още за събирането им)
4.5 (90%) 2 votes

Чаатай Улусой се помирява с гаджето на яхта в Мармарис

Чаатай Улусой се зае с нелеката задача да се помири с приятелката си. Актьорът и колежката му Дуйгу Саръшън се запознаха на снимките на сериала „Вътрешен човек“ и хлътнаха веднага един по друг. Химията помежду им е ясно видима дори на екрана, но се оказа, че и в живота също си подхождат и са като родени един за друг.

Любовта и славата обаче невинаги вървят ръка за ръка и неотдавна влюбените гълъбчета се разделиха. Както самият Чаатай сподели скоро след това, причината за разрива им е била, че пресата постоянно е вървяла по петите им.

Към днешна дата двамата са отново заедно, като неотдавна турски папараци са успели да ги заснемат докато отдъхват на яхта край Мармарис. Това не е първият случай, в който влюбените избират да прекарат ваканцията си край морето. Самият актьор е изключително запален по гмуркането и дайвинга, и редовно се отдава на хобито си. Друго негово любимо забавление е риболовът. И неведнъж с колегата си и приятел Къванч Татлату са избирали някой спокоен черноморски край, където да ловят риба.

Иначе актьорът има доста бурни връзки зад гърба си.

Още преди години се тръбеше, че има връзка с колежката си от Огледален свят Хазал Кая. Оказа се, че с нея са само добри приятели, но следващата му екранна партньорка Серенай Саръкая се окажа фатална за сърцето му.

Чаатай Улусой и Дуйгу пак заедно сн. Инстаграм

Чаатай Улусой и Дуйгу пак заедно сн. Инстаграм

Двамата на два пъти се събираха и разделяха, като накрая се принудиха да се преструват на влюбени заради продуцентите на „Кварталът на богатите“. След края на сериала никой от тях не искаше дори да чуе за другия. Към днешна дата и двамата са обвързани с други партньори. Серенай дори се омъжи, а Чаатай все още се колебае между ергенския живот и сериозните връзки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар