Чаатай Улусой прежали Серенай Саръкая (Първи снимки с новата му изгора)

Чаатай Улусой прежали Серенай Саръкая (Първи снимки с новата му изгора)
1.33 (26.67%) 3 votes

Чаатай Улусой прежали Серенай Саръкая, има нова любов

Чаатай Улусой прежали Серенай Саръкая. Красивата актриса и актьора бяха заедно няколко години, но накрая се разделиха. Причината за разрива им беше изневяра и макар да изкараха докрай снимките в „Кварталът на богатите“, те не скриха колко им е било трудно.

Достатъчно, за да не искат никога повече да играят един с друг.

Към днешна дата двойката сложи край на отношенията си, а Улусой се отдаде на ваканции и пътешествия с майка си. Актьорът обаче не страда дълго сам. В крайна сметка преди дни се разкри, коя е новата му тайна приятелка.

Става въпрос за Дуйгу Саришин, с която бе засечен да почива заедно на яхта. Компания им правеше още една хубавица, явно приятелка на брюнетката. Докато любимата му се припичаше на слънце, Улусой предпочете да се гмурка. И го направи като професионалист.

Двамата с Дуйгу се запознаха на снимките на сериала Içerde. Историята на двама братя, разделени от закона спечели голяма публика, но също така запали любовта между двамата. През октомври миналата година папараци за първи път успяха да ги снимат заедно. Малко след това обаче те се покриха.

През април тази година се заговори, че Улусой е скъсал с хубавата Дуйгу. Оказа се, че това не е съвсем вярно. В действителност актьорите се разделили заради снимките на новите си проекти. Актьорът снимаше лентата „Защитникът“, а приятелката му — „Ufak Tefek Cinayetler“. В паузата между двете продукции, те успяха да си откраднат няколко дни заедно и ги прекараха далеч от любопитни погледи, пише ntv.com.tr.

Въпреки че двамата са двойка, те нямат никакво намерение да афишират връзката си. Дори по време на ваканцията на яхта, Улусой не си позволи прояви на нежност към любимата си. Двамата имаха за спътница непозната брюнетка, която в края на деня, отпътува с Дуйгу към брега.

Чаатай Улусой с ново гадже сн. ntv.com.tr

Чаатай Улусой с ново гадже сн. ntv.com.tr

Явно скоро няма да чуем сватбени камбани за тези двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар