Чаатай Улусой заряза Дуйгу Саришин (Какво ги раздели?)

Гласувайте за статията

Чаатай Улусой заряза и последната си приятелка, какво ги раздели

Чаатай Улусой заряза и последната си приятелка. Турският актьор, който в момента се изявява като полицая Сарп в сериала „Вътрешен човек“, не само, че се е стопил, но е скъсал и с новата си голяма любов.

Както е известно, турския артист доста бе напълнял и това се видя на сватбата на Хазал Кая. Въпреки че беше душата на компанията и се забавлява до малките часове на сутринта, актьорът отнесе доста критики от фенове и медии, че е прекалено пълен.

В последствие той се подложи на активен спортен и хранителен режим, с които да отслабне, а както изглежда това е повлияло на любовния му живот. Според турското издание takvim.com.tr, артистът е зарязал последната си приятелка заради атрактивна блондинка. Името на новата му изгора се пази в тайна, но се смята, че тя е повлияла много сериозно на връзката на турската звезда.

Самият Улусой не коментира любовния си живот, след като се раздели с колежката си Серенай Саръкая от „Кварталът на богатите“. Двамата едва успяха да се изтърпят втория сезон, а любовните сцени помежду им бяха пълен кошмар за екипа, споделяха по-късно от предаването.

Малко след това актьорът се събрал с хубавата Дуйгу, с която бяха заедно повече от година и половина. Съвсем наскоро обаче те прекратили връзката си. Според слуховете, артистът се разделил с любимата си, тъй като имал нужда от повече пространство. И да се фокусира върху кариерата си. Турските медии обаче излязоха с новината, че актьорът е влюбен в нова изкусителка. За негова настояща приятелка се спряга актрисата Бурчу Емерсой, пише yeniasir.com.tr.

Чаатай Улусой се раздели  и с новата си любов сн. Инстаграм

Чаатай Улусой се раздели и с новата си любов сн. Инстаграм

Доколко това е истина можем само да гадаем. Факт е обаче, че бившите влюбени към днешна дата са разделени. А актьорът показва топ форма за радост на фенките си. Които отново тичат след него като ято птици.

Актьорът започна да влиза във форма още през май сн. Инстаграм

Актьорът започна да влиза във форма още през май сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар