Не е за вярване какво направи Чаатай Улусой

Не е за вярване какво направи Чаатай Улусой
3 (60%) 1 vote

Фирмата му носи името “Teakina”

Мнозина не могат да повярват какво се случва с известния турски актьор Чаатай Улусой.

Световните осведомителни агенции предават, че актьорът вече е успешен бизнесмен в Щатите.

Чаатай Улусой

Фирмата му носи името “Teakina”

Чаатай Улусой е отворил фирма за продажба на турски чай в Лос Анджелис миналата година. Любимецът и на българските зрители от сериалите “Огледален свят”, “Кварталът на богатите” и “Вътрешен човек” предлага на американците чай, отглеждан в източната част на черноморския района на турския град Ризе.

За да основе фирмата си, носеща името “Teakina”, Чаатай Улусой е вложил първоначален капитал от 1 000 000 долара. Той работи по произвеждането на студения чай заедно с двама свои съдружници и близки приятели сънародници, живеещи в Лос Анджелис. Намерението им е да разширят бизнеса си още с продажбата на турско кафе, локум и други сладкиши.

Студените чайове “Teakina” отскоро се продават в САЩ на цена от 4 долара за бутилка. С обещаващия слоган, че не съдържа никаква захар и калории и че се произвежда от изцяло натурални продукти, напитката завладява американския пазар.

Нека напомним, че Турция е един от най-големите в света пазари за чай. Наскоро актьорът изненада публиката с нов, неузнаваем вид.
Чагатай Улусой, който дълго време отсъства от малките екрани в Турция, беше заснет на сватба на приятел с дълга коса, брада и видимо напълнял, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар