Цуни се натиска на Джулиана Гани: Мъжът ти ти изневерява, отмъсти му с мен! (Видео)

Цуни се натиска на Джулиана Гани: Мъжът ти ти изневерява, отмъсти му с мен! (Видео)
5 (100%) 1 vote

Цуни може да се сърди, като му викат женкар, но си е точно такъв!

Цветелин Маринов – Цуни влезе във ВИП Брадър като бившото гадже на Преслава. В последствие се оказа, че между двамата не е имало нищо, освен неговото желание да има нещо. Разбра се и че е свалял Енджи Касабие и Алекс Богданска без особен успех. В Къщата пък демонстрира доста топло отношения към Мария, която е доста висока топка за него.

След излизането на фолк певицата, за Цуни стана необходимост да намери нов обект на своите тънки намеци. така стигна до Джулиана Гани. Прясно омъжената силиконка буквално остана втрещена от думите на Маринов. Той започна да я убеждава, че нейният съпруг няма как досега да не й е изневерил. Все пак, това си е много време на сухо и един мъж няма как да го издържи.

Джулиана определено се притесни от тази теория. А след като я удари под кръста, плейбоят реши, че е време и за атака. „И да не ти е изневерил, ти трябва да си отгоре, изпревари го“, изстреля той за изненада на съквартирантите. И продължи да поддържа тезата, че съпругът на Гани е кръшнал от правия път, докато тя е в Къщата.

Цуни не пропусна да се пробва и при Джулиана

Цуни не пропусна да се пробва и при Джулиана

Силиконката изпадна в размисли и страсти, които бяха прекъснати от директното предложение на Цуни. „Няма проблем, аз ще ти помогна да му изневериш“ заяви уж на шега Маринов. Но всички разбраха, че думите му са изблик на един мерак, който явно досега е прикривал. Джулиана, обаче, не го удостои с нужното внимание и стана поредната съквартиранта, отсвирила плейбоя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар