Цуни пусна бомбата: Николета Лозанова и Божинов още живеят заедно! (Ники Михайлов си няма и на идея)

Гласувайте за статията

Цуни извъртя още една грозна интрига с известни личности във ВИп Брадър.

Цветелин Маринов-Цуни явно бе влязъл във ВИП Брадър с идеята да разкрие всички, което знае за родните известни личности. След като се увъртя в лъжи за Алекс Богданска и предполагаемата им авантюра, надали някой приема думите му като чиста монета. Но бомбата, която хвърли за Николета Лозанова, Божинов и Михайлов, няма как да бъде подмината!

Цуни и Дани Златков водеха разговор по мъжки за имоти. Маринов, разбира се, не пропусна да се изтъкне. Футболистът заяви, че негови близки приятели са го навивали да си купи апаратамент в новострояща се сграда. Колегата му Валери Божинов също е получил оферта да си бъдат съседи. Тогава Маринов се намеси, че Божигол има нужда да си купи свой дом.

Той отново си развърза езика по адрес на известни личности, които уж са му близки. По думите на Цуни, Божинов сега си няма свой дом и когато се връща в България, преспива в апартамента, където живеят Николета Лозанова и дъщеря им Никол. Този имот всъщност е негов, но вероятно е закупен след брака и Валери знае, че няма как да го изгони съпругата и детето си от него.

Дани Златков зяпна с отворена уста от разкритията на Цуни. А той продължи, заявявайки, че „Божинов като се върне, Ники Михайлов се изнася“! Бизнесмът определи Николета Лозанова като „хитра“. А признанието му, ако го приемем за истина, отново задълбочава интригата между плеймейтката и двамата футболисти.

Цуни забърка поредна светска интрига

Цуни забърка поредна светска интрига

В последно време Божинов живее навсякъде друга, но не в България. А явно докато не е у нас, Ники Михайлов заема мястото му не само с леглото, а и в сърцето на Николета. А щом Валери си дойде, за да види малката Никол, вратарят освобождава терена и се прибира в своя дом. Вероятно плеймейтката не иска да се изнесе при него, за да не загуби луксозния апартамент. Ех, този Цуни, каква интрига завъртя пак!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар