Цуни проговори за Елена Паришева: Ивелин ми я отмъкна под носа! (Още пикантерии)

Гласувайте за статията

Цуни проговори за Елена Паришева, Ивелин Попов от него я отмъкнал

Цуни проговори за Елена Паришева. Милионерът сподели, че красавицата е била голяма негова слабост, но просто не е искал да се обвърже с нея. И когато се появил Ивелин Попов, той сам я пуснал да си отиде от живота му.

„С Елена бяхме заедно повече от година. Но по онова време не исках да се обвързвам сериозно и си й го казах. Ивелин обаче от мен я открадна. Бяхме приятели, той често идваше при мен, идваше на участията й, взе й телефона и започна да й пише. Тя ми показа флиртуващите SMS-и, които си бяха разменяли, знаех, че я харесва. И й казах „Ако искаш да си с него…“, споделя още той.

Екс милионерът признава, че единственото, което го дразнело в историята, е фактът, че Ивелин се опитал да му отмъкне приятелката под носа.

„Знаеше, че съм с нея, но това не му попречи да я свали. Той всъщност от мен я взе и така се случиха нещата“, разкри той пред Антон Стефанов.

При все това Цуни е категоричен, че за разлика от Елена Паришева, с Преслава не е имал отношения. „Ние просто се разминахме някъде по пътя. Знаех, че има интерес към мен, знаех, че се интересува, но просто се разминахме“, разкрива още той.

Милионерът проговори и за Алекс Богданска, за която призна, че много му е харесала. „Тя ме излъга, че си няма гадже, но от други разбрах, че излиза с един баскетболист в Гърция. Нещата там се оказаха на приключване, обаче аз разбрах и веднага се дръпнах“, разкрива още той.

Цуни проговори за Елена Паришева

Цуни проговори за Елена Паришева

Милионерът споделя също така, че е имал дълга връзка с доста по-голяма от него жена. И всъщност след тази му раздяла е започнал да излиза с жени като Елена Паришева, Алекс и Преслава. „Просто ми живееше. Не исках нищо сериозно. И още не искам“, разкрива още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар