Цуни мъсти на Преслава след ВИП Брадър (Вижте защо налази Николета Лозанова)

Гласувайте за статията

След излизането си от ВИП Брадър, Цуни демонстрира опасна близост с Николета Лозанова.

Плевенският бизнесмен и земеделец Цуни от години си е близък приятел с Николета. Дори се говори, че двамата са имали кратка авантюра, която е останала скрита от медийното пространство. А днес отново се появяват все по-често в една компания и не се свенят да демонстрират близост.

Цветелин Маринов се прочу като гадже на Преслава. В последствие стана ясно, че двамата не са имали връзка, въпреки че бизнесменът й е бил голям мераклия и дълго я е свалял. Това потвърди и фолк певицата Емануела. Така докато бе в къщата на ВИП Брадър, по адрес на Цуни се изговори и изписа какво ли не. А след излизането си той се зае със своето сладко отмъщение!

Преди години също се говореше, че Ники Михайлов е имал афера с Преслава. Именно по тази причина Николета Лозанова никак не обича фолк певицата. А Цуни й даде подходяща възможност да я накара да си скубе косите. Сега плеймейтката отново е с вратаря и този път е доста сериозно. Междувременно, обаче, показва нагледно на Преси, че е способна да накара всеки мъж набързо да я забрави!

На последните общи снимки на Цуни и Николета те изглежда подозрително близки. Лозанова държи в ръката си роза, вероятно подарена й от Маринов. Той от дълго време йс е точи и явно не му пука особено чия жена е сега красавицата. Бизнесменът доказа в Къщата, че е доста запознат с личния живот на плеймейтката и жегна доста Ники Михайлов, пише hotarena.net.

Цуни си умира да е близо до Николета

Цуни си умира да е близо до Николета

А с близостта си с Николета сега Цуни дразни не само него, но и Преслава. Позирайки с Лозанова той кара певицата да си припомни колко лесно я е заменил с дружка на плеймейтката и как по-добре да го лае много срещу него!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар