Цуни бит-пребит от бившия на Златка Райкова (Всичко за скандалната случка)

Гласувайте за статията

Цуни крие срамна история от близкото си минало, фермерът бил пребит и унизен от Куката, бившия на Златка Райкова

Цветелин Маринов – Цуни, който се слави като типичен колекционер на плеймейтки и чалга певици решил преди 5 години да се пробва при Русата Златка. Гадната история се случила по времето когато моделката била гадже на Камен Балбузанов – Куката.

Земеделският бизнесмен като виден плейбой смятал, че няма жена, която да му се опъне и атакувал блондинката с ухажващи есемеси. За беда Куката надушил любовната кореспонденция и решил да си отмъсти на Цуни. Който искал под носа да му отмъкне гаджето.

Камен пуснал в ход връзките си и разбрал, че нахалният обожател ще купонясва с приятели в хитовия по онова време  „Сън Сити”. Точно там заложил и капана.

Цуни заедно с цялата си компания се настанил в сепаре и започнал да бройка момите. Най-изненадващо обаче в дискотеката нахлул Куката със Златка Райкова и цяла сюрия здравеняци. Без много приказки измъкнал кандидат-любовника за яката и го вкарал в тоалетната, предават от blitz.bg.

Можем само да си представяме унизителните сцени. Които трябвало да понесе младия баровец. Но бил порядъчно ступан. За финал на унижението Куката го накарал да му цунка оная работа, разказват неволни свидетели на срамната случка.

За по-голям сеир цялата история била заснета с телефона от близък авер на Камен. Окървавен и разплакан Цуни бил  заплашен, че ако не плати 20 бона глоба клипчето ще плъзне в мрежата.

Из столичния хайлайф се говори, че мнозина са виждали унизителните кадри. А някои се подсмихват и се кефят как нахаканият плейбой платил 20 хилядарки да направи свирка на Куката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар